U bent hier

Ralf van der Poel

100x100 in Beverwijk een succes

Op 16 november was de door Marcel Stroet georganiseerde 100x100 training in Beverwijk. We werden daar in het aangepaste sportfondsenbad gastvrij door het personeel ontvangen. Na het afrekenen van de entreegelden kregen we ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan ook nog een bidon en een consumptiebon voor iets lekkers na de training.

Ralf komt tot ruim over de helft naar Frankrijk

2014-10-19 - Deze website even bekijkende blijkt dat ik niet meer gemeld heb hoe het Ralf van der Poel vergaan is. Ralf is met veel wind van start gegaan direct nadat Channel Team Wassenaar terugkwam in de haven na hun succesvolle dubbel. Ik ben zelf niet aan boord gebleven vanwege onder meer vermoeidheid. Daarnaast speelde voor mij mee dat ik van mening was dat het beter voor hem was om niet op dat tijdstip te starten.

Kanaalzwemmers klaar voor grote oversteek

2014-08-22 - Christian Broodman en Ralf van der Poel hebben hun voorbereidingen er op zitten. Er is hard gewerkt en hebben vele kilometers gezwommen. Ze zijn er klaar voor!

Ralf van der Poel is in de eerste week van September aan de beurt. Hij zwemt met Michael Oram en het schip de Gallivant. Ralf verwacht over de oversteek circa 10 uur te doen.

Selectie van foto's IJssemeerzwemmarathon 2014

2014-08-15 - Er leek op 9 augstus nauwelijks iets aan de hand. De briefing vond gewoon plaats en verzamelen de volgende dag om 6 uur bij Jack.

De volgende foto's zijn door de officiële fotografe van de Marathon: Miriam Stenzel-de Jong. Meer op haar facebookpagina.

Ralf zwemt in Bataviahaven

2014-07-28 - Lelystad, Bataviahaven - Ralf heeft onder begeleidng van Richard een interval training met accenten schoolslag afgewerkt van 2,5 uur. Net voor het onweer en de donder het water uit.

Ralf van der Poel zwemt IJsselmeer (1,6 keer)

2014-07-20 - IJsselmeer - Ralf heeft als doel om 10 uur en 34km te zwemmen. Hij kiest ervoor - als velen hoor hem - om een IJsselmeer-dubbel te starten. Hij zwemt 10 uur en nog enkele minuten. Hij passeert de boei voor halverwege voordat hij het water verlaat na iets meer dan 10 uur.

Druk weekend voor Kanaalzwemmers

2014-07-01 - Voorburg - Komend weekend belooft een belangrijk weekend te worden voor kanaalzwemmers. Er is in elk geval veel te doen en het belooft ook nog mooi weer te worden ook.

Dit jaar betrokken bij 4 keer over Het Kanaal

2014-04-11 - Voorburg - Dit jaar staan er 4 Kanaaloversteken voor mij op stapel. Nee, ik zwem niet solo, maar ben wel bij 2 solo's betrokken als coach (en mogelijk support swimmer) en als deelnemer bij één stafette. Die estafette gaat wel meteen heen-en-weer.

Ralf's mediacampagne voor KiKa komt op gang

2014-04-10 - Lelystad - Ralf is in de weer met de media. Zondag aanstaande is hij op prime time (20.15 uur) bij Omroep Flevoland om te vertellen hoe hij zich aan het voorbereiden is op zijn Grote Oversteek. Er zijn bij het sluisje bij hem om de hoek opnames gemaakt. Op zijn facebook pagina is ook een interview te horen bij dezelfde omroep.

Ralf van der Poel vordert met kanaalplannen

2014-01-21 - Lelystad - Ten huize van Ralf is voor de derde keer vergaderd met het team van zijn begeleiders voor zijn kanaaloversteek. Hij is met het team druk in de weer om de financiering rond te krijgen en in gesprek met KiKa omdat hij voor dat goede doel geld wil ophalen.

Pagina's