U bent hier

Marcel van der Togt

100x100 in Beverwijk een succes

Op 16 november was de door Marcel Stroet georganiseerde 100x100 training in Beverwijk. We werden daar in het aangepaste sportfondsenbad gastvrij door het personeel ontvangen. Na het afrekenen van de entreegelden kregen we ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan ook nog een bidon en een consumptiebon voor iets lekkers na de training.

Selectie van foto's IJssemeerzwemmarathon 2014

2014-08-15 - Er leek op 9 augstus nauwelijks iets aan de hand. De briefing vond gewoon plaats en verzamelen de volgende dag om 6 uur bij Jack.

De volgende foto's zijn door de officiële fotografe van de Marathon: Miriam Stenzel-de Jong. Meer op haar facebookpagina.

Veel kanaal aspiranten actief in Jan van Scheijndel Bokaal

2011-08-20- Scheveningen - Zeezwemmen blijkt toch wel erg in trek in Nederland. Meer dan 50 zwemmers stonden op het programma bij de Jan van Scheijndel Bokaal. Daarvan waren er minstens 10 actief bezig om zich voor te bereiden op het kanaal.

DES creëert wéér een klassieker

2011--8-21 - Scheveningen - Zwemmen van Kijkduin naar Scheveningen, wie wil dat niet? Wat onmogelijk leek, werd door Marcel van der Togt van DES georganiseerd. De grenzen verleggen. Ook organisatorisch. Ondersteund door Riko Kruit en Lilian is een prachtig evenement neergezet. Uiteraard met wat "beginners luck" en schoonheidsfoutjes is een nieuwe klassieker geboren.

Channel Teams zwemmen Jan van Schijndel bokaal mee

2011-08-09 - Voorburg - De beide teams waar ik nu bij betrokken ben zwemmen (in zo voltallig mogelijke samenstelling) op 20 augustus mee in de wedstrijd om de Jan van Schijndel bokaal. Deze wedstrijd wordt ter nagedachtenis van de roemruchte kanaalzwemmer Jan van Schijndel georganiseerd door Marcel van der Togt.

Marcel van der Togt: Ambities werden realiteit

Het originele stuk is te vinden op de Blog van Marcel. Daar zijn ook foto's te vinden van onderweg.

2 zwemmers staan klaar voor Het Nauw van Calais

2011-07-25 - Morgen is het zo ver voor Marcel van der Togt. Als het weer wordt zoals de verwachtingen aangeven gaat Marcel ergens bij Dover om een uur of 5-6 van start voor zijn Grote Oversteek naar Frankrijk. Hij vertelde dat hij dacht dat hij er 14 tot 15 uur over zou gaan doen.

Marcel heeft zich er snel maar goed op voorbereid. De afspraken waren januari gemaakt (dankzij wegvallende andere afspraken van de pilots Michael en Lance Oram van de CS&PF)

Marcel van der Togt: introductiefilmpje "kanaaloversteek en meer"

Het oorspronkelijke artikel is te vinden op IkVerlegMijnGrenzen sinds 1 jul 2011.

Oud-bondscoach Van der Togt kondigt aan te gaan voor een wereldrecord

Aan de slag!

2011-04-23 - Rottemeren - Paaszaterdag, een warmte van jewelste vandaag met temperaturen boven de 25 graden! Heel bijzonder voor de tijd van het jaar. Dit jaar dus met Marcel samen nog nooit zo vroeg buiten wezen zwemmen. Ook Channel Team Wassenaar waagde zich vroeg in open water. Dit weekend gaat er zelfs een in zee trainen. Dat is nog behoorlijk koud te noemen! Zo'n 10-13 graden. Echte bikkels die dan durven. Nee niet een ren er in en dan er weer uit als een speer. Het is geen nieuwjaarsduik. Trainen! Een half uur minstens.... Ik ben benieuwd hoe het hem vergaat.

Pagina's