U bent hier

DutchLadiesFirst!

Compliment van Janneke

Richard laat ons als teamleden vrij in de manier waarop wij ons doel willen bereiken.

Echter, op cruciale momenten waarbij beslissingen van hoger hand nodig zijn, neemt hij deze ook. Zeker in openwaterzwemmen is dit van groot belang. Het voelt veilig.

Ik vind het daarom persoonlijk erg prettig om met Richard samen te werken.

Janneke Harmsen-Bakker
Dutch Ladies First!

DLF! bezoekt CS&PF Dinner en Award Ceremony

2013-03-03 - Dover - op de Emmentjes website staat een mooie fotoreportage en een verslag van de CS&PF Award ceremony waar Desirée en Linda naartoe geweest zijn. Tekst door Corina Emmen.

Dutch Ladies First! genomineerd voor de beste open water prestatie 2012

2012-10-28 - Het Dutch Ladies first! wereldrecord is genomineerd voor de beste prestatie in het open water zwemmen van 2012. Lees meer en stem op de pagina van WOWSA:

Familie Emmen publiceert foto's van slotmanifestatie Dutch Ladies First!

2012-09-09 - Breda - Bij de slotmanifestatie van Dutch Ladies First! hebben Ruud en Corina Emmen uiteraard weer plaatjes gemaakt die die moeite waard zijn.

Fotoserie van Ruud Emmen over Dutch Ladies First! wereld record oversteek

De persoonlijke huisfotograaf van Dutch Ladies First! Ruud Emmen is meegeweest aan boord bij de recordoversteek om plaatjes te maken. Daarvan heb ik een selectie gemaakt die je hieronder kunt vinden. Uiteraard hebben ook af en toe anderen zijn camara vastgehouden. Zo komt hij zelf ook een paar keer in de collectie voor.

Perspectief van de coach

2012-08-24 - Voorburg - Het is alweer een dikke week geleden dat de dames voor "het echie" in het zilte nat van het meest zuidelijke van de Noordzee sprongen om het Kanaal heen en terug te zwemmen. Dat de dames in de buurt van een top tijd zouden komen was zeer denkbaar, maar dat er een half uur van de top-tijd afgesnoept zou worden was boven alle verwachtingen! "You did not break the world record, you smashed it!" was een uitspraak van een van de bemaninningsleden van de Sea Satin.

Dutch Ladies First! doet laatste training in Wassenaar

2012-08-09 - Wassenaar - Bij de Wassenaarse Slag is een laatste training van Dutch Ladies First! afgewerkt voor afgaande aan het vertrek naar Dover. Het team was zo voltallig mogelijk bijeen. 3 zwemsters met enige aanhang en de coach was het gezelschap. Ik vond het belangrijk dat er in elk geval een keer voor vertrek in de golven getraind moest worden.

Er was ook een afspraak met een fotograaf van het AD die foto's voor bij een artikel wat van de hand van Jos Praat zal komen. We hopen dat het artikel breder dan de Haagse editie zal worden gepubliceerd.

Dutch Ladies First zwemmen zich door de nacht

Op de pagina's van de dames staan diverse fotoreportages en mijn verslag van de tocht (verslag ook op deze pagina).

Pagina's