U bent hier

Plons Channel Team

Plons Channel Team zwemmer over zwemmen en Pride

Steven Prins (38) is consultant bij het Philips Design for Excellence-programma. Hij is getrouwd en woont samen in Den Haag. 'De Philips boot heeft een grote impact op diversiteit.'

Diversiteit is een thema in het leven van Steven Prins. Niet alleen is hij getrouwd met een man afkomstig uit de Dominicaanse Republiek, ook werkt hij als consultant voor het Design for Excellence-programma, samen met Philips-collega’s die allerlei verschillende achtergronden hebben. 'Design for Excellence is een wereldwijd programma, in het leven geroepen om de diensten en producten van Philips te verbeteren, met als doel om één miljard euro te besparen. Door concrete besparingen toe te passen, is dat ons in drie jaar tijd gelukt. Als consultant bied ik het projectteam tools en tricks aan, zodat dit team de methodologie op de juiste manier kan toepassen. Daarnaast ben ik de schouder om op uit te huilen als het eens tegenzit en de persoon om champagne mee te drinken als er iets te vieren valt. Het begeleiden van grote veranderingen – en mensen zover zien te krijgen die veranderingen te omarmen – is wat mijn werk zo leuk maakt. Met een eigen team een grote verandering in de Philips-organisatie realiseren, is wel een droom van mij.'

Plons Channel Team geëerd met eervolle vermelding

2014-01-27 - Scheveningen - In het Circustheater van Scheveningen waren meer dan 300 Haagse nationale en internationale sportkampioenen aanwezig. Onder hen ook het Plons Channel Team. De sportwethouder van de gemeente Den Haag, Karsten Klein, heeft bij de huldiging in zijn toespraak bewonderend gesproken over de kanaaloversteek van het team. Het was een feestelijke gelegenheid waar het hele team aanwezig kon zijn. Inge ontving dankzij een individuele Nationale titel ook een Haagse "sportgala-medaille".

Plons Channel Team swims the EC

This is an article posted on the CS&PF website >>> here <<<.

Let me introduce us first. Plons is a Master swim club with a gay signature. We stand for “Swimming for Gays, Lesbians and Friends”. We are the oldest gay swim team in our country and have just celebrated our 20th anniversary. Myself (Richard) I have a history of competitive open water swimming dating from 1974. The swimmers saw that I coached several teams successfully across the English Channel (of which one world record - the ladies relay double in 2012). They asked me if they could swim the Channel with me as swimmer and/or coach. The drive was there and I expected most had swimming speed enough. So we set out for an adventure that lasted two years including preparation.

Officiele video Plons Channel Team door Leo de Keijzer

Bij de benefiet bijeenkomst op 29 september is onderstaande video getoond. Nu is deze terug te vinden op youtu.be:

Foto-impressie van de grote oversteek van Plons Channel Team

De foto's zijn van Hans Maas en Mark Kas.

Zie ook:

Foto's van de benefiet in Gotcha op 29 september volgen.

Foto's White horse Pub en terugreis Plons Channel Team

De foto's zijn van Hans Maas en Mark Kas.

Foto's rustdag Plons Channel Team

De foto's zijn van Hans Maas en Mark Kas.

Foto's heenreis Plons Channel Team

De foto's zijn van Hans Maas en Mark Kas.

Op enkele foto's is ook de boot waar Bianca de Bruijn naast lag te zwemmen te zien.

Uitnodiging Benefietmiddag Plons Channel Team

Op 29 september om 13.00 uur is de afsluiting van de Kanaaluitdaging van Plons. In strandpaviljoen Gotcha in Kijkduin is een benefietmiddag gepland. Daarin de klassieke klanken van clubgenoten Marieke en Gaby. Daarnaast gaat de video die door Leo de Keijzer van onze oversteek gemaakt is in premiere.

Fotoreportage Plons Channel Team door Mark Kas en Hans Maas

2013-08-13 - Voorburg - Mark Kas is een van de zwemmers van Plons Channel Team en heeft gedrurende de reis en Kanaal-oversteek foto's gemaakt. Een deel van de foto's is van de hand van Hans Maas.

Ze zijn in vier sets ter inzage:

Pagina's