U bent hier

Desiree Emmen sportvrouw van het jaar in Dongen

op de blog van de emmentjes.... daar ook een fotoreportage.

Dinsdagavond was het dan zover de sportverkiezing van het jaar in Dongen. Deze werd gehouden in het sportcafe van Dongen voor ons een nieuwe lokatie de laatste keer dat Desiree had meegedaan was nog in het gemeentehuis. Het was heel druk en ook voor Desiree waren er de nodige supporters meegekomen Fam. Embregts, Dianne, Joze, Oma, Rob, Danielle en wij zelf natuurlijk.

Desiree mocht als tweede naar voren komen en dan werd een hele opsomming en een gezellige verhaal. Zeker toen er werd gevraagd of ze al in het kanaal had gelegen met deze kou in een wetsuit. Niks geen wetsuit puur natuur zei Desiree en toen heel snel er achteraan met badpak. Nadat de derde kandidaat ook was geweest kwam de jury met de envelop en Desiree werd uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. Met een mooie glazen bokaal, oorkonde, bloemen en een foto werd het geheel vastgelegd.

Daarna was er nog een interview met de kabelkatern en werd er een foto gemaakt met alle sportkampioenen. Straks zal Desiree nog vereeuwigd worden op de wall of fame in sporthal de Salamander.