U bent hier

Vaste 2-uur training op zaterdag!

2019-11-20 - Wassenaar - Ik heb reeds hier en daar gepolst bij zwemmers in mijn omgeving. Het lijkt er op dat er voldoende belangstelling is voor een vaste training op zaterdag ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.

De locatie zal het 25m bad De Thermen2 (AquaRijn) in Alphen aan den Rijn zijn. De reden voor deze locatie is dat het bad goed bereikbaar is. Het ligt redelijk centraal ligt tussen Den Haag, Leiden, Gouda, Zoetermeer, Amsterdam en Utrecht.

De trainingen zijn in het overdekte zwembad in de winter. En in de open lucht in de zomer. Daarvoor heb ik afspraken gemaakt met Zwembad Haasbroek in Zoeterwoude. Voor de openlucht-trainingen zal het tarief lager uitkomen omdat het water in een buitenbad nou eenmaal goedkoper is. Mogelijk doen we ook uitstapjes naar de plas en naar zee... Wie weet.

Het idee is om qua kosten per zwemmer uit te komen op ongeveer 160 euro per 10 trainingen. In de zomer rond de 12 euro.

Het idee is om de gelegenheid te geven om twee uur met zwemmen bezig te zijn. De meeste verenigingen hebben steeds een of anderhalf uur training. 2 uur is net wat meer en daarmee ook een interessante uitdaging. Het accent van de trainingen zal liggen op duur- en interval-duurwerk. Uiteraard afgewisseld met soms wat snelheidswerk. Zit je in een opbouw bij je vereniging, dan kan daar rekening mee gehouden worden.

Heb je belangstelling? Mail me dan richard @ channelchallenge . nl (wel even de spaties weghalen voor het juiste mailadres...).