U bent hier

Gibraltar

ACNEG looking back on 2017

Now, we say goodbye to the 2017. A year which has certainly been very sad for the family, for the loss of the most important piece of the team, our president Rafael Gutiérrez Mesa, after a severe illness. If there is one thing that we are clear, it is that we are going to continue with its purpose, in the service of all swimmers who have a dream to cross the strait of Gibraltar.

Rafael Gutiérrez Mesa Leaves A Legacy Of Greatness

On September 12th, Rafael Gutiérrez Mesa passed away at the age of 59 years.

The founder and president of the Asociación de Cruce A Nado Del Estrecho De Gibraltar (Strait of Gibraltar Swimming Association) envisioned, developed and promoted solo and relay, both with and without wetsuits for able-bodied and disabled swimmers one-way, two-way and three-way crossings of the Strait of Gibraltar, 14.4 km between Spain and Morocco.

Roel van Beek doet verslag van zijn Straat van Gibraltar oversteek

Yes! De Straat van Gibraltar kan afgevinkt worden. Het plan om dé Straat over te zwemmen is met succes voltooid. Waar we in eerste instantie al in 2016 zouden starten, was dit met een jaar uitgesteld. De schipper was ziek en in 2017 zouden we een 100% startplek hebben en zo geschiedde. (Red channelchallenge.nl: de rest van da pagina laden duurt even door de foto's)

Gavin Pike zwemt Straat van Gibraltar over!

Overgenomen uit de Zwemspam, een digitale nieuwsbrief voor Plons-leden

Gavin Pike volbrengt de oversteek naar Marokko

2013-10-21 Bericht van Gavin Pike zelf:

Huldiging in het Circustheater

2011-01-31  - Scheveningen - De Gemeente Den Haag heeft de goede gewoonte de sporters die dit jaar kampioen geworden zijn te huldigen. Vorig jaar was dat bij het ADO stadion met als toetje een voetbalwedstrijd. Dit jaar het Circustheater. Ooit was ik daar al eens eerder gehuldigd als lid van DES. Dit was mijn 4e Haagse huldiging. Daar kom ik als Voorburger in aanmerking voor omdat ik zowel lid ben van een Haagse vereniging als dat ik in Den Haag geboren ben.

Vragen op het werk...

De laatste tijd krijg ik veel vragen op het werk bij FNV Formaat over mijn plannetje om zwemmend het kanaal over te steken. Daarom is dit bericht op de interne website gezet om in een keer iedereen in te lichten en de meest gestelde vragen te beantwoorden.

Eindelijk: het Gibraltar filmpje!

2009-02-28 - Voorburg - Na even wachten is toch het filmpje van de Gibraltar overtocht gereed. Je kunt het hieronder bekijken. Het is een Flash bestand van 70Mb... Dus het duurt even. Mogelijk komt er later een ander format te staan. Even met je muis hieronder bewegen en je ziet het wel verschijnen. Afhankelijk van je browser zul je het eerst moeten downloaden voor je het kan bekijken.

Sfeervolle en frisse Light in the Night Kidsrun

Overgenomen van de gemeentelijke website.

15 december 2008 - Sanne Wieffering van basisschool Pius X en Koen Bijen van basisschool Essesteijn hebben de Light in the night kidsrun op 12 december gewonnen. Deze hardloopwedstrijd van 2,7 kilometer had plaats op het spiksplinternieuwe terrein van de Voorburgse atletiekvereniging Sparta.

Pagina's