U bent hier

Sfeervolle en frisse Light in the Night Kidsrun

Overgenomen van de gemeentelijke website.

15 december 2008 - Sanne Wieffering van basisschool Pius X en Koen Bijen van basisschool Essesteijn hebben de Light in the night kidsrun op 12 december gewonnen. Deze hardloopwedstrijd van 2,7 kilometer had plaats op het spiksplinternieuwe terrein van de Voorburgse atletiekvereniging Sparta.

Richard Broer lost het startschot. Klik op de foto om de foto te vergroten.Vol energie hebben 290 kinderen meegedaan. Omringd door fakkels en vuurkorven gaf Voorburger Richard Broer het startschot, bijgestaan door wethouder Gregor Rensen. Veel supporters moedigden de kinderen onder het genot van warme chocomelk en glühwein aan. Richard Broer heeft onlangs als eerste Nederlander de Straat van Gibraltar overgezwommen. Hij werd later die avond daarvoor in het zonnetje gezet door de wethouder en samen huldigden zij de Kidsrunwinnaars.

De uitslag:
Meisjes: 

1. Sanne Wieffering - Pius X in 13.19 minuten
2. Jessica van der Steen - AV Sparta in 14.24 minuten
3. Simone Langerhorst - Nieuw Vreugd & Rust in14.31 minuten
3. Malu Postel - Pius X in 14.31 minuten

Jongens:

1. Koen Bijen - Essesteijn in 12.53 minuten
2. Friso Raad - Lusthof in 12.54 minuten
3. Derk Meijer - Nieuw Vreugd & Rust in 13.15 minuten

Het evenement werd georganiseerd vanuit het Beweegmanagementproject van de gemeente Leidschendam- Voorburg. Dankzij de vele vrijwilligers van Atletiekvereninging Sparta en de organisatie van Reactief was de Light in the Night Kidsrun een onvergetelijk spektakel.