U bent hier

Druk weekend voor Kanaalzwemmers

2014-07-01 - Voorburg - Komend weekend belooft een belangrijk weekend te worden voor kanaalzwemmers. Er is in elk geval veel te doen en het belooft ook nog mooi weer te worden ook.

 • Ralf van der Poel
  Ralf gaat een lange training doen. Hij start om circa 8.00 uur en zwemt door tot circa 18.00 uur. De locatie zal de zee zijn voor Paviljoen Sport aan de Wassenaarse Slag. Bij slecht weer (te hoge golven) zal uitgeweken worden naar binnenwater.
 • Channel Team Wassenaar
  Het team zal deels met Ralf tegelijk op dezelfde locatie een proef doen met 3 of 4 maal 1 uur zwemmen. Zelf zal ik dan Ralf gezelschap houden (er van uitgaande dat ik hem een uur kan bijhouden....)
 • Channel Team Wassenaar
  Het andere deel van het team zwemt zondag de 3 of 4 maal 1 uur. Dit kan op dezelfde locatie zijn of mogelijk op de Kaag.
 • Christian Broodman
  Christian heeft zijn zinnen gezet op zijn 6 uurs kwalificatie. Dit moet, gezien de watertemperaturen aan de kust (en al helemaal in het binnenland), inmiddels in open zee plaatvinden. Hij vertrekt zaterdag of zondag vanuit Den Helder om daar naast een boot zijn 6 uur bij 16 graden te voldoen.